ROTI SHOP

ROTI SHOP Surinaams bezorgcentrum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 11873 beoordelingen
19 okt 2021 om 18:28 Het eten was best lang onderweg eenmaal aangekomen was het lauw (geen magnetron in huis) Roti bevat haast geen kouseband... vroeger was het beter. Teveel aardappelen.... niet de roti speciaal die ik gewend ben.
19 okt 2021 om 11:59 Netjes op tijd afgeleverd aan de deur en heerlijk gegeten!
18 okt 2021 om 1:17 Sate chicken over cooked (deep fried?) and tough. Roti pancake like leather around the edges. Roti chicken tasty but didn’t resemble Surinamese taste.
17 okt 2021 om 21:55 Het eten was totaal geplet en door elkaar. Sausbakjes, die we er niet bij wouden hebben, waren open gebarsten, de loempia was geplet en ook de eieren beschadigd. Ik ben dit niet gewend.
17 okt 2021 om 21:15 Roti was lauw, kip was heel hard en droog. Ik heb alles weg gegooid. Niet hier bestellen!
17 okt 2021 om 20:39 Weinig kruiden wel
17 okt 2021 om 20:10 Lekkere roti! Goed gekruid en de plaat was ook lekker. Het is alleen jammer dat alles uit de magnetron kwam. Daardoor koelde het snel af en werd hard en taai. Broodje bakkeljauw was mijns inziens wat zoet. Had zouter gemoeten en ik miste zuur!
17 okt 2021 om 19:05 Ik had broodje hete kip was lekker maar broodje was klef geworden,misschien een idee om vlees apart erbij te doen en wat zoetzure komkommer erbij doen. Dat maakt het wat frisser
16 okt 2021 om 18:45 Uitstekend zoals altijd
16 okt 2021 om 7:31 Gevulde bara met pikant rundvlees Roti rol ketjap kipfilet Nasi rames Eten was heerlijk alleen duurde het erg lang voordat het eten kwam.
16 okt 2021 om 0:01 De bezorger was agressief en onbeschoft, terwijl ik drie keer mijn excuses aanbood dat niet was doorgekomen dat de bestelling om de hoek van de hoofdingang was. Echt een hele nare ervaring met deze meneer.
14 okt 2021 om 23:42 Rotishop is het beste als je wil bestellen en geen tijd hebt om te koken. Je kan kiezen uit van alles, maar kies altijd hetzelfde haha. Maar het is zo goed gemaakt, de kok verdient een 5-sterren. Het is zo lekker dat je vrienden wil worden met de eigenaar