ROTI SHOP

ROTI SHOP Surinaams bezorgcentrum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 12688 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Shop. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 21:05 Heerlijk eten, durfde nooit ergens anders roti te bestellen dan mijn vaste adres, vanwege de malse kipfilet zonder gekke vetjesā€¦..nou deze is ook echt te gek. Ik bestel hier zeker vaker!!!
5 jul 2022 om 16:44 Niet verbaasd goed zoals altijd !
4 jul 2022 om 22:41 Eindelijk lekkere eten vooral de rotti ook lekker warm toen het aankwam nog bara en pannekoek waren ook overheerlijk, Tog nog lekker warm het eten met die Lange afstand complimentos. Zeker een aanrader geen spijt voor je geld ook geen weg gooien!!!
4 jul 2022 om 17:19 Roti-rol was heerlijk en heet, bestelling sneller dan verwacht, toppie!
3 jul 2022 om 17:58 Mjammie gelukkig kon ik om 23.45 nog eten bestellen en binnen een kwartje werd mijn eten bezorgd . Dat noem ik nou helemaal top t eten was heerlijk. Daar bestel ik volgende keer weer !
2 jul 2022 om 21:31 100%
2 jul 2022 om 2:49 1,5 uur moeten wachten 4x gebeld werd aan het lijntje gehouden
2 jul 2022 om 0:13 Eten is heerlijk alleen vervelend dat als ik aangeef met cash te betalen dat de bezorgers elke x niet genoeg wissel of aangeven geen wissel te hebben. Snap er niks van? Ik geef het niet voor niks aan. Dit is al weer de zoveelste bezorger!
1 jul 2022 om 22:18 Prima eten, trage levering. Gevraagde bestek niet meegeleverd
1 jul 2022 om 19:53 Altijd lekker
1 jul 2022 om 11:39 Ik zet niet gauw een recensie maar dit was echt lekker en heel erg veel
1 jul 2022 om 10:57 Benoemd dat ik bepaalde groentes niet in het gerecht wilde ivm allergie. Helaas zaten de groentes er wel in verwerkt. Zou fijn zijn als er beter op wordt gelet.