ROTI SHOP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Shop. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 23:19 Bij de Bakabana zat te weinig saté sous
13 apr 2024 om 19:58 Bezorging was super snel, de portie van het eten is super goed en veel. Ook de smaak van het eten was heel goed. Ik zal zeer zeker vaker bestellen. Bedankt
12 apr 2024 om 0:39 Eten was lekker
11 apr 2024 om 22:48 Erg heet had gewoon besteld ik zag het al hij was rood inplaats van geel
11 apr 2024 om 21:02 Heerlijk eten, royaal en keurig verpakt!
10 apr 2024 om 18:36 Superlekker weer!!!
8 apr 2024 om 13:41 Uitmuntend
8 apr 2024 om 7:53 2de keer veel, veel te heet. Wel veel en goede kwaliteit maar ik brande mijn bek. Dus OF dit aangeven of de keus bieden minder heet tr nskn8
6 apr 2024 om 22:31 Rijst lams was oke, broodje rundvlees minder. Jammer dat het zelfde winkel is als tandoori express. Wilde juist dit keer wat anders daarom bestelde ik hier.
6 apr 2024 om 17:30 Roti rolls zijn wel lekker maar wel klein geworden
6 apr 2024 om 13:48 BUIKPIJN ETEN! Zo een groot menu dat niks vers is! Doe wat aan jullie kwaliteit aub!!! Enige pluspunt is bezorging, op tijd geleverd. Maar dat is natuurlijk logisch als alles in de magnetron wordt opgewarmd. Vlees heel taai
5 apr 2024 om 23:59 Was top! Heerlijk eten, precies op de tijd dat ik vroeg en waren drinken vergeten. Ik ben aan het vasten dus had wel fijn geweest als ze langs kwamen en dat kwamen ze! Top service en extra drinken mee gekregen! Bezorger ook een fooitje gegeven. dank!